CARTA POBLA DE LA GRANJA --- 6 de juliol de 1611

CARTA POBLA DE LA GRANJA   ---   6 de juliol de 1611

lunes, 20 de junio de 2011

La Granja organitza les primeres competicions comarcals de 24h de pàdel

http://portaldexativa.es/la-granja-organitza-les-primeres-24h-de-padel-de-la-costera/


Si voleu descarregar més fotografies, podeu fer-ho ací:

http://dl.dropbox.com/u/29371041/padel_granja_24H.rar


La Granja organitza les primeres 24H de pàdel de la Costera

VICENT Gª. PERALES

La Granja de la Costera ha sigut l’escenari de les primeres 24 hores de pàdel que s’organitzen a la comarca. La trobada, celebrada el passat cap de setmana, el divendres 17 i el dissabte 18 de juny, ha comptat amb la inscripció de 24 parelles de joc, que van començar el divendres a les 20h i només van descansar dissabte al ple migdia per causes òbvies de les altes temperatures.

La majoria dels inscrits han estat grangers i grangeres que des de 2009 disposen de la instal·lació de pàdel en esta xicoteta localitat. L’esdeveniment s’inclou en la llarga llista d’activitats que el poble prepara amb motiu dels IV Segles de la Carta Pobla (1611-2011).

La competició acabava la matinada de dissabte a diumenge, amb la final entre dos grans parelles de jugadors. D’una banda Javier Sarrión Aparicio i Carlos Gonzálbez Aguilar, oriünds de la veïna localitat d’Anna; de l’altra banda, els xativins Javier Guaita Delgado i Carlos Corberán Tormo. El nivell de joc i de competició va ser molt destacat per la gran qualitat, però finalment es van fer amb el trofeu els anners Javier i Carlos.
La nit del divendres va ser especialment accidentada a causa d’una plaga de “formigues voladores” que va envair el poble, de tal manera que van haver de tancar els focus de la pista durant uns minuts per tal que els insectes es desplaçaren a uns altres plafons lluminosos de les instal·lacions esportives. “Estaves pegant-li a la raqueta i en una respiració t’engolies un grapat de formigues d’estes”, segons comenta Javi Garcia, un dels participants i també un dels jutges de línia.

L’alcalde de la Granja de la Costera, Carlos Garrido, destacava la importància d’este tipus d’esdeveniment i mostrava així l’orgull del poble per haver estat el primer organitzador de les 24H de pàdel de la comarca. “No podem deixar de treballar per un poble que mereix estar en el mapa i des d’ací convidem totes les persones que vulguen perquè s’acosten a conéixer-nos”, declara Garrido. De fet, un poble tan menut com la Granja de la Costera comptava ja amb l’antecedent de ser el primer municipi que organitzava les 24H de Futbet, l’any 1983. En 2008, la Granja celebrava també els 25 anys d’esta efemèride.

La Granja de la Costera té una llarga tradició esportiva, com demostra el fet que fa anys els jóvens van reclamar la construcció d’un frontenis al poble, perquè sovint havien d’acudir a pobles veïns com Cerdà o Rotglà per practicar este esport. I ara, tot apunta que la nova moda és el pàdel. En els darrers anys, la Granja ha millorat les instal·lacions esportives i també la piscina municipal, a la qual acudix personal de tota la comarca, inclús a l’escola d’estiu que organitza la regidoria de cultura que regenta Teresa Penadés.

No hay comentarios:

Publicar un comentario