CARTA POBLA DE LA GRANJA --- 6 de juliol de 1611

CARTA POBLA DE LA GRANJA   ---   6 de juliol de 1611

viernes, 7 de diciembre de 2012

Don Vicente, capellà de la Granja, en la Universitat

El nostre benvolgut don Vicent González Martínez, sacerdot de la parròquia de la Granja de la Costera, ha oferit una ponència en la Universitat CEU Cardenal Herrera. Enhorabona per esta participació, a la qual vaig tindre l'honor d'assistir i de gaudir. La vàlua de don Vicent és no solament humana, sinó també d'actuació en l'Arquebisbat, ja que forma part del Tribunal Eclesiàstic sobre les nul·litats matrimonials.

Com a anècdota, va contar el cas de la petició de nul·litat de Camilo José Cela, en la qual don Vicent va participar.

Don Vicent va explicar que els tres poders LEGISLATIU, EXECUTIU I JUDICIAL en l'Església estan concretats en l'Arquebisbe, qui sovint ha de nomenar persones que l'ajuden a estes tasques. I una d'estes persones és don Vicent González Martínez, rector de la Granja.

La ponència duia per títol "El Juez en el proceso de nulidad matrimonial canónico: requisitos, funciones y elaboración de la sentencia" i va ser oferida a estudiants de 4t i 5é de la titulació de Dret de la UCH CEU. 

El prof. Remigio Beneyto Berenguer va ser la persona que va convidar a don Vicent al CEU. I precisament, el prof. Benyto serà la persona encarregada de fer el PREGÓ DE SETMANA SANTA a Xàtiva, el pròxim 1 de març de 2013.

Vicent Garcia Perales, com a director de Dep. d'Humanitats de la UCH CEU, també hi vaig assistir i m'ho vaig passar d'allò més bé. Vaig conéixer una miqueta més qui fa de guia espiritual del nostre poble. Gràcies.











No hay comentarios:

Publicar un comentario